Onko salasanasi paljastunut hakkereille? Näin saat sen selville

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.9.2018 12:22

Onko salasanasi paljastunut hakkereille? Näin saat sen selville Tietomurtoja tulee ja menee niin nopealla tahdilla, ettei kaikista ole edes selvillä. Firefox-nettiselainta kehittävä Mozilla on kuitenkin julkaissut muutaman kuukauden testauksen jälkeen Firefox Monitor -nimisen palvelun, joka selvittää mitkä tapahtuneet tietomurrot saattavat koskettaa sinua.
Firefox Monitor -tarkastuspalvelun web-käyttöliittymä löytyy täältä. Palvelun saa ladattua Firefox-verkkoselaimeen liitännäisenä, jolloin saat näytöllesi ilmoituksen jos tietojasi tulee ilmi uusissa tietomurroissa ja -vuodoissa. Sinun ei siis tarvitse itse seurata omaa tilannettasi aktiivisesti.

Tietojen kahlaus perustuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tietovuotojen aineisto hankitaan Have I Been Pwned -yhteistyön kautta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto