AfterDawn: IT-alan uutiset

tietosuoja (sivu: 3)

Googlen tietosuojakäytäntö ei miellytä oikeuskomissaaria
Googlen tietosuojakäytäntö ei miellytä oikeuskomissaaria
Googlen uusi tietosuojakäytäntö on saanut aikaan paljon kohinaa, jopa viranomais- ja EU-tasolla. Oikeuskomissaari Viviane Redingin näkemyksen ...... 2.3.2012 - 6 kommenttia
EU suunnittelee sakottavansa henkilötietojen leväperäisestä käsittelystä
EU suunnittelee sakottavansa henkilötietojen leväperäisestä käsittelystä
EU suunnittelee säätävänsä tuntuvia sakkorangaistuksia yrityksille, jotka käsittelevät huolimattomasti asiakkaidensa, yhteistyökumppaneidensa tai omien työntekijöidensä luottamuksellisia tietoja. 5.12.2011 - 2 kommenttia
EU uudistaa pelisääntöjä käyttäjätietojen tallennuksesta ja käytöstä
EU uudistaa pelisääntöjä käyttäjätietojen tallennuksesta ja käytöstä
EU haluaa luoda koko unionin kattavan uuden tietosuojalainsäädännön, joka korvaisi tällä hetkellä käytössä olevat jäsenmaiden yksittäiset ja pahasti vanhentuneet säädökset. 29.11.2011 - 3 kommenttia
Poliisi antaa ohjeistusta henkilötietovuodon uhreille huomenna (päivitetty)
Poliisi antaa ohjeistusta henkilötietovuodon uhreille huomenna (päivitetty)
Keskusrikospoliisi (KRP) on aloittanut rikostutkinnan lauantaina paljastuneen henkilötietovuodon takia. KRP tutkii 16.000 suomalaisen henkilötunnukset ...... 6.11.2011 - 10 kommenttia
16 vinkkiä oman yksityisyyden suojaamiseen netissä
16 vinkkiä oman yksityisyyden suojaamiseen netissä
Internet erinomainen tapa pitää yhteyttä toisiin ihmisiin. Netissä surfatessa tulee kuitenkin väistämättä jättäneeksi jälkiä, jotka voivat tulla ...... 13.10.2011
Facebook tarkkailee uloskirjautuneiden käyttäjiensä web-selailua
Facebook tarkkailee uloskirjautuneiden käyttäjiensä web-selailua
Yhteisöpalvelu Facebook on ollut toistuvasti yksityisyydestä huolissaan olevien hampaissa ja se on saanut jälleen lisää lokaa niskaansa. Teknologiatoimittaja ...... 26.9.2011 - 13 kommenttia
EU:n jäsenvaltiot unohtaneet ottaa käyttöön tietosuojadirektiivin
EU:n jäsenvaltiot unohtaneet ottaa käyttöön tietosuojadirektiivin
Euroopan komission mukaan EU:n jäsenvaltiot ovat olleet luvattoman laiskoja Internet-selailun tietosuojaa koskevan direktiivin käyttöönotossa. ...... 31.5.2011 - 3 kommenttia
  Uudemmat uutiset   

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto