AfterDawn: IT-alan uutiset

Fortnitea voi nyt pelata käytännössä millä tahansa laitteella ilmaiseksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 6.5.2022 15:56

Fortnitea voi nyt pelata käytännössä millä tahansa laitteella ilmaiseksi

Epic Gamesin Fortnite-peli on nyt pelattavissa ilmaiseksi Microsoftin Xbox Cloud Gaming -pilvipelipalvelun kautta.
Pelaaminen onnistuu nyt käytännössä kaikilla laitteilla, sillä pelaamiseen tarvitaan vain iOS-, iPadOS-, Android- tai Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu laite nettiyhteyden kanssa sekä Microsoft-tili.

Pelaamista varten ei tarvitse asentaa mitään tai hankkia jäsenyyttä. Pelaaminen onnistuu suoraan selaimella osoitteessa xbox.com/fi-FI/play.

Fortnite tukee kosketuspainikkeiden lisäksi myös peliohjaimia.Microsoft kertoo, että se aikoo jatkossa tuoda myös muitakin pelejä ilmaiseksi saataville pilvipelipalveluun. The Verge puolestaan kertoo, että Fortnite on tulossa myös NVIDIAn GeForce Now -pilvipelipalveluun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto