AfterDawn: IT-alan uutiset

Chrome Web Storessa on nyt kaksi uutta merkkiä parhaiden selainlaajennusten löytämiseksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.4.2022 16:35

Chrome Web Storessa on nyt kaksi uutta merkkiä parhaiden selainlaajennusten löytämiseksi

Google on tuonut pari uutta merkkiä Chrome Web Storeen parhaiden Chrome-selaimen laajennusten löytämiseksi.
Kiinnostavat -merkin saavat kaikki sellaiset laajennukset, jotka seuraavat Googlen antamia parhaita käytäntöjä. Tällaisen merkin omaavat käyttävät viimeisimpiä API-rajapintoja ja kunnioittavat käyttäjän yksityisyyttä. Lisäksi niiden yleiskatsaus on hyödyllinen Web Storessa.

Toinen merkki puolestaan esiintyy laajennuksen kehittäjän edessä. Tämä merkki kertoo, että julkaisijan henkilöllisyys on vahvistettu. Lisäksi merkki kertoo, että julkaisijalla on hyvä maine eikä julkaisijalla ole aiempia rikkomuksia.

Googlen mukaan julkaisijat eivät voi maksaa Googlelle kummankaan merkin saamiseksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto