AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi SkyShowtime -suoratoistopalvelu sai viranomaishyväksynnän - tulossa myös Suomeen myöhemmin vuoden 2022 aikana

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 3.2.2022 12:49

Uusi SkyShowtime -suoratoistopalvelu sai viranomaishyväksynnän - tulossa myös Suomeen myöhemmin vuoden 2022 aikana

Comcast Corporation ja ViacomCBS tiedottivat viime vuoden elokuussa uudesta SkyShowtime -suoratoistopalvelusta, joka julkaistaan Suomessa ja valituilla Euroopan markkinoilla vuoden 2022 aikana. Palvelu on nyt saanut täyden viranomaishyväksynnän.
"Olemme iloisia siitä, että SkyShowtime on saanut täyden viranomaishyväksynnän ja innoissamme, että voimme tuoda markkinoille uuden, ainutlaatuisen ja houkuttelevan suoratoistopalvelun, joka tarjoaa kattavan valikoiman maailmanluokan sisältöä miljoonille katsojille ympäri Eurooppaa", kommentoi aiemmin tänä vuonna SkyShowtimen toimitusjohtajaksi valittu Monty Sarhan.


SkyShowtime tulee Suomen lisäksi saataville vuoden 2022 aikana Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.
Uuden palvelun luvataan tarjoavan yli 10 000 tuntia viihdettä kaikenlaiselle yleisölle. Elokuvia ja alkuperäissarjoja on luvassa NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Näihin kuuluvat NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures ja Nickelodeon.

Tarkkaa tarjontaa ei vielä ole julkaistu. Myös kuukausitilauksen hinta ja varsinainen julkaisupäivä tiedotetaan myöhemmin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto