AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkisti edullisemman A75K 4K 120fps OLED -television

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 1.2.2022 20:45

Sony julkisti edullisemman A75K 4K 120fps OLED -television

Sony on tänään esitellyt A75K -televisiomallin, joka sisältää aiemmin julkaistujen A95K-, A90K- ja A80K 4K OLED -televisioiden tapaan laadukkaita ominaisuuksia, mutta hinnan pitäisi jäädä näitä alemmas. Hintatietoja tai saatavuutta ei kuitenkaan vielä julkaistu.
A75K hyödyntää LG:n WOLED (White OLED) -paneelia, jossa käytetään 4K-tarkkuutta. Tämä televisio tulee saataville 55-tuumaisena (XR-55A75K) ja 65-tuumaisena (XR-65A75K).

Aiemmin julkaistujen mallien tapaan A75K on varustettu HDMI 2.1 -liitännällä, jonka myötä pelaaminen onnistuu 4K -tarkkuudella ja 120 fps:n nopeudella VRR-tekniikan kanssa (vaihtuva virkistystaajuus).

65-tuumainen A75K televisio
Lisäksi televisiossa on Cognitive Processor XR -prosessori sekä muita samoja ominaisuuksia, kuten PS5:lle optimoidut tilat ja Bravia Cam -tuki.

A75K eroaa muista uusista malleista erilaisella ulkonäöllä ja jalustalla sekä hieman heikommalla Acoustic Surface Audio -äänitekniikalla. Sony kertoo, että tämä tekniikka kohdentaa äänen tarkasti näytöllä näkyvien tapahtumien kanssa television takana olevien kaiuttimien avulla.Lisätietoa saa täältä.

Julkaisusta kertoi FlatpanelsHD.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto