AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkaisi 2.1-kanavaisen HT-S400 -soundbar-äänijärjestelmän

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.1.2022 10:50

Sony julkaisi 2.1-kanavaisen HT-S400 -soundbar-äänijärjestelmän

Sony päivittää soundbar-äänijärjestelmien valikoimaa uudella 2.1-kanavaisella HT-S400 -mallilla. Soundbarin lisäksi järjestelmä sisältää langattoman bassokaiuttimen.
Järjestelmässä käytetään suorakulmaisia X-Balanced Speaker Unit -kaiutinyksikköjä, joiden muotoilu maksimoi kaiutinkalvon pinta-alan. Kun elementin liikkeet vähenevät ja äänenpaine pidetään samana, ääneen saadaan uutta selkeyttä ja vääristymiä on vähemmän.

Järjestelmä on varustettu Dolby Digital -äänellä ja Sonyn omalla virtuaalisella S-Force PRO Front Surround -tilaäänitekniikalla. Tekniikan kerrotaan muodostavan virtuaalisen surround-äänikentän, jossa ääni kantautuu kuuntelijalle molemmilta puolilta.

Soundbarin mukana tulee tehokas langaton subwoofer, jossa on suuri 160 mm:n kaiutinelementti. Yhdessä nämä luovat 330W kokonaistehon.

Sony kertoo, että HT-S400 soundbar on suunniteltu vastaanottamaan ääntä langattomasti BRAVIA-televisioista. Jos kuitenkin haluaa hallita soundbarin asetuksia suoraan BRAVIA-television kautta television kaukosäätimellä, tulee yhteys toteuttaa HDMI-liitännällä.
Soundbar on varustettu pienellä OLED-näytöllä, joka kertoo esimerkiksi tulolähteen ja äänenvoimakkuuden.

Soundbarissa on HDMI ARC -liitäntä ja optinen tulo langalliseen yhdistämiseen. Bluetoothin ansiosta musiikkia voi toistaa myös esimerkiksi puhelimesta.HT-S400 soundbar-järjestelmän myynti alkaa huhtikuussa 2022 ja sen suositushinta on 300 euroa. Lisätietoa saa täältä.

Viime vuoden puolella Sony julkaisi HT-A5000 -soundbarin, jonka luvattiin tulevan myyntiin alkuvuodesta 2022. Tämän myyntiintulo on kuitenkin ilmeisesti peruutettu. HT-A7000 -lippulaivamalli on saatavilla Suomessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto