AfterDawn: IT-alan uutiset

Perjantaina vietetään myös Älä osta mitään -päivää

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.11.2021 14:33

Perjantaina vietetään myös Älä osta mitään -päivää

26.11.2021 on yksi vuoden suurimmista ostopäivistä, sillä tuolloin vietetään Black Fridayta. Samana päivänä on myös Luonto-Liiton järjestämä Älä osta mitään -päivä.
Älä osta mitään -päivä on vastine Black Fridaylle, joka on Luonto-Liiton mukaan kestämätön kulutusjuhla. Vuodesta 1993 alkaen vietetyn Älä osta mitään -päivän keskeisin idea on pohtia omaa suhtautumista kuluttamiseen: mikä saa ostamaan ja miksi, ja millaisia vaikutuksia ostamisella on luontoon ja ilmastoon.

Luonto-Liitto kertoo, että kampanjan sanoma on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä kotitalouksien hiilijalanjälki on edelleen kasvussa. Maailman ylikulutuspäivää vietettiin heinäkuun lopussa, mutta suomalaisten osuus maailman luonnonvaroista tuhlattiin jo huhtikuussa.

Luon­to-Liit­to pai­not­taa, et­tä vas­tuul­li­nen ku­lut­ta­mi­nen on kaik­kien asia. Tämä saavutetaan korjaamalla, kierrättämällä, lainaamalla ja vuokraamalla.
Lisätietoa aiheesta saa Älä osta mitään -päivän nettisivuilta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto