AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotifyn synkronoidut lyriikat saapuivat kaikille käyttäjille

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.11.2021 20:27 Kommentteja (1)

Spotifyn synkronoidut lyriikat saapuivat kaikille käyttäjille Spotify on testannut jo jonkin aikaa uutta ominaisuutta, jolla mahdollistetaan synkronoidut lyriikat toiston ohessa. Yhtiön mukaan valtaosa biiseistä sisältää nyt lyriikat, joita pystyy seuraamaan toiston mukana.
Ominaisuus mahdollistettiin Musixmatchin teknologialla, joka toimii niin iOS- ja Android-mobiililaitteilla, työpöytäkoneilla, tuetuilla televisioilla sekä konsoleilla.

Spotify ei kerro tarkalleen määrällisesti miten kattavasti katalogi on synkronoitu, mutta pikaisella otannalla lyriikoiden määrä on lähempänä sataa kuin viittä kymmentä prosenttia. Sovelluksissa Lyrics-tägi kertoo mikäli kappaleella on lyriikat.

Synkronoidut lyriikat saa esiin kun avaa toistonäkymän ja vierittää alaspäin. Työpöydällä ne saa esiin painamalla mikrofoni-ikonia ja TV-sovelluksessa lyrics-napilla. Lyriikat seuraavat kappaleen mukana rivi riviltä ja päivittyvät myös kelatessa.
Spotify on kehittänyt ja testannut toimintaa jo viime vuodesta eri markkinoilla, ja yhtiöllä oli viitisen vuotta sitten vielä erilainen lyriikkaominaisuus, joka kuitenkin haudattiin. Uuden ominaisuuden pitäisi olla nyt kuitenkin kaikkien saatavilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

121.11.2021 13:42

Käytän toista palvelua jossa ollut jo monta vuotta mahdollisuus saada kappaleen sanat ei mitään uutta auringon alla muutenkin yli arvostettu ohjelma joka ikinen sivusto puhuu siitä

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto