AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä kaikki marraskuun uudet Netflix-sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 9.11.2021 13:06

Tässä kaikki marraskuun uudet Netflix-sarjat

Netflix tarjoaa varsin nimekkään listan elokuvia marraskuussa, mutta tulossa on myös valtaisa määrä uusia tv-sarjoja. Pitkälle kolmatta kymmenettä sarjaa nähdään ensimmäistä kertaa maailman suurimmassa suoratoistopalvelussa tässä kuussa.
Muksut saavat katsottavaa seuraavista ohjelmista: interaktiivinen ja huvittava Johnny Test's Ultimate Meatloaf Quest esittelee Johnnyn ja hänen koiransa Dukeyn lihamurekkeen metsästyksessä, StoryBots: Laugh, Learn, Sing tarjoaa opetuksellista musiikkia ja avaruuskoirat saapuvat ruutuihin sarjassa Dogs in Space,

Kansainvälisen tuotannon osalta uutta ovat meksikolaisdramedia The Club, portugalilaisdraama kylmän sodan aikaisesta Portugalista Glória, ruotsalainen rikosdraama Olof Palmen murhasta The Unlikely Murderer, espanjalainen reality-kilpailu Love Never Lies, espanjalaistrilleri Lies and Deceit, ranskalaisesta rap-artistin ja journalistin välisestä draamasta kertova Christmas Flow, italialainen animaatio Tear Along the Dotted Line, mystinen korealaistrilleri Hellbound, korealainen reality-kilpailu New World, kidnappauksesta ja meksikolaisesta oikeusjärjestelmästä kertova dokkarisarja Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings, saksalaisdokkarisarja Birgit Meierin katoamisesta Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier, kiinalaissarja Taipein 80-luvun ilotytöistä Light the Night sekä tanskalainen teinikauhu Elves. Tulossa on lisäksi anime Super Crooks sekä saksalainen stand-up-sarja Your Life Is a Joke.
Englanninkielisen sisältö kasvaa puolestaan rikosdokumenttisarjalla Catching Killers, reality-ohjelmalla Swap Shop, mm. Bryan Cranstonin ja Rashida Jonesin juontamalla luotodokkarilla Animal, Kevin Hartin ja Wesley Snipesin tähdittämällä trillerillä True Story, suklaantäyteisellä reality-kilpailulla School of Chocolate, animeen perustuvalla scifi-musikaalilla Cowboy Bepop sekä aikuisempaan makuun soveltuvalla ja viikottain uusia jaksoja tarjoavalla animaatiolla Arcane.

Tässä vielä kaikki marraskuun uudet Netflix-sarjat julkaisujärjestyksessä:

Marraskuun 4.
Catching Killers

Marraskuun 5.

The Club
Glória
The Unlikely Murderer

Marraskuun 6.
Arcane

Marraskuun 9.
Swap Shop
Your Life Is a Joke

Marraskuun 10.
Animal

Marraskuun 11.
Love Never Lies

Marraskuun 15.
Lies and Deceit

Marraskuun 16.
Johnny Test's Ultimate Meatloaf Quest
StoryBots: Laugh, Learn, Sing

Marraskuun 17.
Christmas Flow
Tear Along the Dotted LineMarraskuun 18.
Dogs in Space

Marraskuun 19.

Cowboy Bebop
Hellbound

Marraskuun 20.
New World

Marraskuun 23.
Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings https://www.netflix.com/title/81094883

Marraskuun 24.
True Story

Marraskuun 25.
Super Crooks

Marraskuun 26.
Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier
Light the Night
School of Chocolate

Marraskuun 28.
Elves

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto