AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox Game Pass sisältää nyt yli 100 kosketusnäytöllä toimivaa peliä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.10.2021 13:25

Xbox Game Pass sisältää nyt yli 100 kosketusnäytöllä toimivaa peliä

Microsoftin Xbox Game Pass sisältää nyt yli 100 peliä, jotka tukevat kosketusnäytöllä toimivia ohjaimia. Uusia pelejä palveluun lisättiin juuri 13 kappaletta, joilla kolminumeroinen lukema ylitettiin.
Xbox Game Passin omistajat voivat striimata ja pelata pelejä Windows-koneilla Xbox-sovelluksen avulla, Android-laitteilla Xbox Game Pass -sovelluksen avulla tai Windows-koneilla sekä Applen laitteilla nettisivun kautta ilman ohjainta.

Noin vuosi sitten pilvipelipalveluun lisättiin ensimmäiset 10 peliä, joiden pelaaminen onnistui kosketusnäytön avulla. Kesäkuussa tällaisia pelejä oli yli 50 kappaletta. Uusia pelejä lisätään tasaiseen tahtiin, joten lukema kasvaa koko ajan.
Kaikki kosketusohjausta tukevat pelit näet tästä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto