AfterDawn: IT-alan uutiset

Star Wars: Boba Fett -sarja saapuu Disney+:lle joulukuussa - ensimmäiset kuvat julki

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 1.10.2021 12:01

Star Wars: Boba Fett -sarja saapuu Disney+:lle joulukuussa - ensimmäiset kuvat julki

Disney laajentaa vauhdilla Star Wars-universumiin kuuluvaa sisältöään. Kehuttu ja suosittu The Mandalorian on rohkaistanut yhtiötä puskemaan lisää Star Warsin maailmankaikkeutta laajentavia sarjoja eetteriin.
Nyt yhtiö on julkaissut tulevan The Book of Boba Fett -sarjan ensimmäiset kuvat ja aikataulun. Sarja saapuu Disney+ -palveluun katsottavaksi joulukuun 29. päivä.

Sarja sijoittuu Star Warsin aikajanalla aikaan Mandalorianin toisen kauden jälkeen ja seuraa Boba Fettin ja Fennec Shandin tarinaa. Tuottajina toimivat samat henkilöt kuin Mandalorianissakin, joten usko tulevan sarjan laatuun on sikäli vahva.

Tilaa Disney+ täältä, hinnat ovat Suomessa 8,99e/kk - tai 89,90e/vAfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto