AfterDawn: IT-alan uutiset

Google Mapsiin uudistus: Näyttää metsäpalot kartalla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 1.10.2021 12:09

Google Mapsiin uudistus: Näyttää metsäpalot kartalla Google tuo myös Suomeen uuden ominaisuuden Google Maps -karttapalveluunsa. Palveluun tuodaan mukaan nyt metsäpalojen kartat, jotka päivittyvät viranomaistietojen perusteella mahdollisimman pitkälti reaaliajassa.
Ominaisuus tuotiin Googlen karttoihin mukaan jo viime vuonna Yhdysvalloissa, mutta nyt palvelu laajenee koskemaan koko maailmaa - myös Suomea. Metsäpalot saa kartalle uutena karttatasona, jonka voi valita samasta kohdasta kuin vaikkapa satelliittinäkymänkin.

Metsäpalojen kohdalla kartasta löytyy tietoja paloalueesta, ajankohdasta milloin tiedot on viimeksi päivitetty sekä pinta-ala, jonka metsäpalo on jo ehtinyt tuhota.

Ominaisuus päivittyy Androidin Google Maps -sovellukseen tällä viikolla ja iPhone-käyttäjille sekä selainversioon lokakuun aikana.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto