AfterDawn: IT-alan uutiset

LinkedIn seuraa Twitteriä: lakkauttaa stories-tarinat palvelustaan.

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 1.9.2021 09:41

Ärsyttävä sosiaalisen median kokeilu epäonnistui: Tarinat katoavat paristakin palvelusta

Snapchat loi aikoinaan ensimmäisenä sosiaalisen median tarinat - tai ainakin teki niistä valtavan suosittuja. Sitten Instagram tyynen rauhallisesti kopioi ominaisuuden sellaisenaan itselleen - ja teki niistä vieläkin suositumpia. Sen jälkeen meno on ollut villiä.
Tarinat, eli vuorokauden näkyvissä olevat kuplat, joissa käyttäjät voivat jakaa lyhyitä välähdyksiä elämästään, ovat sittemmin valuneet lähes kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaankin. Niitä löytyy WhatsAppista ja Facebookista - ja TikTokin kerrotaan kokeilevan niitä. Mutta samaa hurjaa suosiota ne eivät ole muissa palveluissa saaneet kuin mihin Snapchat ja Instagram onnistuivat.

Nyttemmin Twitter on sulkenut todella lyhyen aikaa kestäneen kokeilun tarinoiden osalta. Palveluun tulivat mukaan fleetsit vasta vuonna 2021, mutta ne eivät koskaan oikein lähteneet lentoon palvelussa ja heinäkuussa 2021 yhtiö päätti lopettaa kokeilun.

Nyt Microsoftin omistama LinkedIn on päätynyt samaan lopputulokseen: tarinat ehtivät olla osa palvelua vain vuoden ajan, mutta nyt yhtiö on päättänyt lakkauttaa kokeilun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: LinkedIn
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto