AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi PS5-malli on kevyempi pienemmän jäähdytyselementin takia

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 30.8.2021 12:28

Uusi PS5-malli on kevyempi pienemmän jäähdytyselementin takia Sony julkaisi hiljattain uuden version PS5-konsolista, joka on noin 300 grammaa kevyempi. Syy tähän on nyt selvinnyt tubettaja Austin Evansin toimesta.
Ainakin Japanissa ja Australiassa myyntiin tulleessa uudessa versiossa on selvästi pienempi jäähdytyselementti, joka selittää eron kahden version painossa.

Ei ole selvää miksi Sony vaihtoi jäähdytystä pienempään, mutta se voi pienentää valmistuskustannuksia.

Evans kertoo videollaan, että uuden version poistolämpötilat ovat 3-5 astetta korkeammat kuin alkuperäisessä konsolissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jäähdytys on automaattisesti huonompi uudessa versiossa.

uudessa PS5-konsolissa on pienmpi jäähdytyselementti
Vanha ja uusi versio vierekkäin. Kuva: Austin Evans
Uudessa mallissa myös tuuletin on saanut uudistusta, joka mahdollisesti liikuttaa ilmaa tehokkaammin, mutta äänenvoimakkuus on kuitenkin samalla tasolla.Päivitetty artikkelia 31.8. jäähdytyksen osalta saamamme lukijapalautteen myötä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto