AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi Playstation 5 -malli tuli kauppoihin, keveni, muuten mysteeri

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 24.8.2021 11:32

Uusi Playstation 5 -malli tuli kauppoihin, keveni, muuten mysteeri Olemme uutisoineet jo aiemmin miten Sony on suunnitellut uusivansa Playstation 5-pelikonsolia hieman. Taustalla ovat osittain maailmanlaajuinen komponenttipula, osittain tuotteen päivitys opittujen tietojen pohjalta, vuosi alkuperäisen konsolin julkaisusta.
Sen kummemmin asiasta kertomatta Sony on kaikessa hiljaisuudessa alkanut toimittamaan uusittua konsolia jo Australian verkkokauppoihin ja niitä on voinut jo ostaakin.

Uusittu optisella asemalla varustettu malli poikkeaa aiemmasta varsin pienin muutoksin: ilmeisesti ulkoisesti uuden konsolin tunnistaa helpoimmin uusituista laitteen ruuveista. Lisäksi painoa on ilmeisesti hieman vähemmän (arviolta 300 grammaa) kuin aiemmassa konsolissa.

Uusittu konsoli ei siis poikkea pelattavuudeltaan, tehoiltaan tai suorituskyvyltään aiemmasta mitenkään, vaan on ainoastaan päivitys nykyisen konsolin tuotantoon. Uuden konsoliversion saapumisesta kauppoihin kertoi Press-Start, joka oli onnistunut kyselemään uudesta versiosta sellaisen ostaneelta asiakkaalta.
Uuden konsolin sarjanumero on CFI-1102A kun alkuperäisen optisella asemalla varustetun version sarjanumero on CFI-1000.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto