AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft Flight Simulator saapui Xbox Series X|S -konsoleille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.7.2021 19:33

Microsoft Flight Simulator saapui Xbox Series X|S -konsoleille

Omia taitojaan pilottina pääsee nyt testaamaan konsoleilla, sillä Microsoft Flight Simulator -lentosimulaattori saapui pelattavaksi Microsoftin uusille Xbox Series X / S -konsoleille Xbox Game Passilla.
Pelissä pääsee ohjaamaan kaikenlaisia lentokoneita pienistä suuriin todentuntuisessa maailmassa, jonka sääolosuhteet vaihtuvat reaaliajassa. Maailma sisältää esimerkiksi tuhansia yksityiskohdilla varustettuja lentokenttiä, jotka on luotu Bing Maps -karttapalvelun ja Azure-pilvipalvelun avulla.

Peliin julkaistiin hiljattain World Update V: Nordics -päivitys, joka sisältää paljon yksityiskohtia Suomesta ja muista Pohjoismaista.

Vesilaskeutuminen Microsoft Flight Simulator pelissä
Microsoftin mukaan konsolipelaajat pääsevät nauttimaan samanlaisesta maailmasta kuin se on PC-versiossa.

Konsoleille optimoitu versio toimii Series X -konsolilla 4K 30fps -laadulla, kun taas Series S:llä peli toimii Full HD 30fps -laadulla.Lentäminen onnistuu Xboxin oman ohjaimen kanssa, mutta konsolille voi hankkia myös esimerkiksi Turtle Beachin VelocityOne Flight -ohjausjärjestelmän.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto