AfterDawn: IT-alan uutiset

Elon Musk osti lipun Virgin Galacticin avaruuslennolle

Kirjoittaja AfterDawn @ 13.7.2021 08:52

Avaruusmiljardöörit tulevatkin juttuun: Elon Musk osti lipun Virgin Galacticin lennolle

Vaikka kolmen superrikkaan avaruuteen kurottelevan miljardöörin kisasta väännetään otsikoita ympäri maailmaa, vaikuttaa siltä, että ainakin kaksi heistä tulee keskenään toimeen. SpaceX-yhtiön perustaja Elon Musk on ostanut lipun kilpailevan firman, Richard Bransonin omistavan Virgin Galacticin avaruuslennolle.
Elon Muskin ja kolmannen avaruuteen kurkottelevan miljardöörin, Amazonin perustajan, Jeff Bezosin kisailusta ja toistensa kampittamisesta kuullaan uutisia harva se viikko, mutta Branson kertoo hänen ja Muskin olevan "ystäviä" keskenään. Muskin ostamasta lipusta kertoi mm. Wall Street Journal (maksumuuri).

Virgin Galacticin perustaja Richard Branson oli kolmesta ensimmäinen, joka lensi oman yhtiönsä aluksella avaruuden rajamaille viime viikolla. Tempaus sai paljon mediahuomiota osakseen ja sen uskotaan merkitsevän samalla sitä, että Virgin Galacticin avaruuslennot ovat nyt valmiita aloittamaan avaruusturismin aikakauden.
Lippu Virgin Galacticin lennolle maksaa 210 000 euroa ja ainakin yksi suomalainen on lipun jo ostanut ja odottaa turistilentojen alkamista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto