AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTube näyttää Naisten Mestarien Liigan ilmaiseksi seuraavan 2 vuoden ajan

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 30.6.2021 18:09 Kommentteja (1)

YouTube näyttää Naisten Mestarien Liigan ilmaiseksi seuraavan 2 vuoden ajan

YouTube ja UEFA ovat solmineet sopimuksen Naisten Mestarien Liigan jalkapallo-otteluiden näyttämisestä YouTuben kautta. Sopimuksen mukaan kaikki Naisten Mestarien Liigan pelit näkyvät ilmaiseksi YouTuben kautta kausien 2021-2023 aikana.
Ottelut näkyvät Euroopassa ja useissa muissa maissa ilmaiseksi: ainoastaan Lähi-Idän, Pohjois-Afrikan ja Kiinan oikeuksia ei sopimukseen saatu paketoitua mukaan. Poikkeuksen sopimukseen muodostavat myös karsintapelit, jotka eivät ole sopimuksessa mukana - varsinaisen liigan pelit, myös loppuottelu, ovat osana sopimusta.

Kahden vuoden sopimuksen jälkeen YouTubessa näytettävien pelien määrä laskee 19 otteluun per kausi (pelejä pelataan kaikkiaan 61 kappaletta per kausi), jolloin kaikki ottelut ovat katsottavissa DAZN-alustalla. DAZN omistaa lähetysoikeudet kokonaisuudessaan, mutta yhtiö solmi yhdessä YouTuben ja UEFAn kanssa erillisen sopimuksen, jolla ottelut tuodaan myös osaksi YouTuben tarjontaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

130.6.2021 18:22

Hiton hienoa, naisten ja junior-jalkapallo(under 17) ovat hyviä kun siellä sattuu ja tapahtuu. Miehissä on selvä trendi, pelätään virheitä niin se menee "nuhjaamiseksi" ja sitä ei kyllä viitsi katsella.


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto