AfterDawn: IT-alan uutiset

Sennheiser julkaisi 129 euron CX True Wireless -nappikuulokkeet huippulaadukkaalla äänellä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 30.6.2021 23:20

Sennheiser julkaisi 129 euron CX True Wireless -nappikuulokkeet huippulaadukkaalla äänellä Sennheiser julkaisi uudet täysin langattomat CX True Wireless -nappikuulokkeet, jotka ovat jatkoa CX 400BT -kuulokkeille. Sennheiser kehuu näiden uutuuksien tuottavan huippulaadukasta ääntä, vaikka kuulokkeiden hinta jää kohtuulliseen lukemaan.
Selkeästä äänestä vastaavat kuulokkeiden 7 mm:n elementit. Sennheiserin Smart Control -sovelluksella voi säätää EQ-tasoja ja siten mukauttaa omaa kuuntelukokemusta. Kuulokkeissa käytetään Bluetooth 5.2 -yhteyttä ja ne tukevat SBC-, AAC- ja aptX-koodekkia.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan neljä erilaista tulppaa, joilla varmistetaan paras istuvuus korvassa. Kuulokkeet ovat saaneet IPX4-luokituksen, joka antaa suojan roiskeita varten. Aktiivista melunvaimennusta ei ole.

Kuulokkeiden luvataan tarjoavan hyvän 9 tunnin akunkeston täydellä latauksella. USB-C -liitännällä varustetun latauskotelon kanssa toistoaika yltää jopa 27 tuntiin.
Kuulokkeet sisältävät kosketuspinnat, joilla voi hallita musiikin toistoa. Lisäksi kuulokkeiden mikrofonien luvataan tarjoavan erittäin hyvää äänenlaatua puheluita varten.

CX True Wireless -kuulokkeiden suositushinta on 129 euroa. Ne ovat ennakkotilattavissa eri jälleenmyyjiltä. Saataville kuulokkeet tulevat 8. heinäkuuta alkaen.

Valkoiset CX True Wireless kuulokkeet vaalean kiven päällä

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto