AfterDawn: IT-alan uutiset

Ylivieskassa drone on tappanut useita lehmiä

Kirjoittaja AfterDawn @ 20.6.2021 14:01

Ylivieskassa drone on tappanut useita lehmiä Ylivieskassa sijaitsevalla maatilalla on käynyt ikävä tapaus, jossa drone on välillisesti tappanut jo useita lehmiä. Maatilalla oli rehukoneeseen tipahtanut kenenkään huomaamatta drone, joka oli silpoutunut murskaksi - ja osaksi eläinten rehua.
Ensimmäinen lehmä kuoli dronen siruihin jo kevättalvella ja kevään ja kesän edetessä tapauksia on tullut lisää. Asiasta uutisoineen Maaseudun Tulevaisuuden mukaan viimeisin lehmä jouduttiin lopettamaan tästä syystä aiemmin tällä viikolla.

Viljelijä, kenen tilalla tapaus on sattunut, kertoo karjan kuolemaa tällä tavalla hirveän tuskalliseksi ja surulliseksi. Silpoutuneen dronen osia löydettiin rehun seasta lehmien ruokintapöytää siivotessa, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua.Jutun kuva: Wikipedia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Dronet Nopeat Suomi
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto