AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Samsungin älytelevisioihin saapuu Samsung TV Plus -palvelu - tarjoaa 20 kanavaa ilmaiseksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.4.2021 11:02

Samsungin älytelevisioihin saapuu Samsung TV Plus -palvelu - tarjoaa 20 kanavaa ilmaiseksi Samsung laajentaa Samsung TV Plus -palvelun saatavuutta yhdeksällä Euroopan maalla, joiden joukkoon myös Suomi lukeutuu.
Samsung TV Plus -palvelu on ilmainen. Se ei vaadi myöskään mitään erityisiä toimia käyttäjältä.

Suomalaisille palvelu tarjoaa 20 eri kanavaa. Sisältö koostuu uutisista, urheilusta ja viihteestä. Kanavavalikoimasta löytyvät muun muassa Reuters, Euronews Live, sisältöä lapsille sekä useampi Rakutenin erikoiskanava.

Palvelu toimii kaikissa Samsung Smart TV -malleissa, jotka on lanseerattu 2017 - 2021.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme laajentaa Samsung TV Plus -tarjontaa Euroopassa ja saadessamme palvelun myös tänne Suomeen. Palvelu kasvaa koko ajan ja samalla kehittyvät myös sisällön laatu, helppokäyttöisyys ja käyttökokemukset. Teemme kovasti töitä laajentaaksemme tarjontaamme kaikkialle Eurooppaan", kertoo Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Samsung kertoo, että Samsung TV Plus -palvelua päivitetään säännöllisesti käytettävyyden parantamiseksi. Myös Samsung TV Plus -videopalvelutarjonta (VOD, video-on-demand) kasvaa jatkuvasti.
Aiheeseen liittyvää:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto