AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebookin odotettu uudistus: Aikajärjestyksessä selaaminen helpottuu

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 1.4.2021 10:04

Facebookin odotettu uudistus: Aikajärjestyksessä selaaminen helpottuu Sosiaalinen media on vuosikausia uskotellut käyttäjäkunnalle, että he haluavat nähdä julkaisuja epäloogisessa algoritmien määrittelemässä järjestyksessä. Yhtiöiden mukaan he tietävät mikä kuluttajaa kiinnostaa, joka on varmasti osittain totta, ja sen perusteella sisällön näyttäminen on paitsi kuluttajille niin myös mainoksia myyvälle medialle parempi ratkaisu.
Facebook on päättänyt helpottaa niiden elämää, jotka haluavat lukea julkaisut kronologisesti eli aikajärjestyksessä. Uuden Feed Filter Barin eli syötesuodatinpalkin avulla pääsee nopeasti käsiksi paitsi hiljattain esiteltyyn suosikkisyötteeseen niin myös uuteen viimeisimmät julkaisut tarjoavaan Recent-syötteeseen.

Palkki on saapunut jo ensimmäisiin Android-laitteisiin, joskin julkaisu tapahtuu porrastetusti, ja tulee pian myös iPhonen Facebook-sovellukselle. Palkki löytyy oletussyötteen yläosasta.Samalla Facebook helpotti myös mm. jakamisen kontrollointia, poliittisten mainosten poistamista, käyttäjien ja sivujen torkuttamista.
Lisätietoja päivityksestä löytyy Facebookin virallisesta julkaisusta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Facebook
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto