AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendon huvipuisto Super Nintendo World aukeaa vihdoinkin

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 9.3.2021 10:43

Nintendon huvipuisto Super Nintendo World aukeaa vihdoinkin

Koronapandemian aiheuttamien viivästysten vuoksi projekti on venynyt jo vuodella eteenpäin, mutta vihdoinkin Nintendon oma huvipuisto näkee päivänvalon Japanissa.
Super Nintendo World avataan Japanin Osakassa, osana Universal Studios Osakaa, maaliskuun 18. päivä. Huvipuiston oli tarkoitus aueta jo vuonna 2020, mutta koronapandemia viivästytti puiston avaamista useaan kertaan. Tälläkin kertaa avajaiset vietetään tiukkojen turvatoimien saattelemina ja osa huvipuiston laitteista saatetaan rajata avajaisten yhteydessä pois käytöstä.

Huvipuiston suurin vetonaula on Mario Kart: Kuppa's Challenge -vuoristorata, joka on rakennettu Bowserin linnan sisään. Vuoristorata käyttää laajennettua todellisuutta (AR), jossa jokaisella vuoristorataan uskaltautuvalla on oma Marion hattua muistuttavat AR-lasit päässään.





Lisäksi puistossa on useita interaktiivisia toimintoja: vierailijoilla on mukanaan "Power-up -rannekkeet", joihin voi kerätä eri kohteista Nintendon peleistä tuttuja kultakolikoita. Kolikoilla voi vastaavasti ostaa lippuja ja erikoisuuksia puiston eri kohteisiin. Puiston avajaisista kerrottiin Universal Studios Japanin tiedotteessa (japaniksi).

Uutiskuva: Universal Studios Japan

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto