AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefox päivittyi versioon 86: enemmän videoita Kuva kuvassa -tilassa, vähemmän seuraavia evästeitä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 23.2.2021 19:28

Firefox päivittyi versioon 86: enemmän videoita Kuva kuvassa -tilassa, vähemmän seuraavia evästeitä

Mozillan Firefox-selain päivittyi versioon 86. Tämä päivitys tuo Kuva kuvassa -ominaisuuteen uutta ulottuvuutta usean videon tuella sekä parantaa käyttäjän yksityisyyttä uudella Total Cookie Protection -ominaisuudella.
Firefoxissa on ollut jonkin aikaa yhden videon Kuva kuvassa -ominaisuus (PiP). Nyt ominaisuus mahdollistaa samanaikaisesti usean videon toistamisen. Ominaisuuden käyttö onnistuu Macilla, Linuxilla ja Windows-koneilla.Toinen merkittävä uudistus liittyy evästeisiin eli kekseihin, jotka seuraavat käyttäjää ympäri nettiä. Tätä varten Firefoxiin on luotu ominaisuus, joka pitää evästeet erillään toisistaan ja estää niitä siten seuraamasta käyttäjää. Total Cookie Protection on osa Tehostetun seurannan suojauksen tiukka -tilaa.
Viime kuussa Firefox sai superevästeiden torjunta -ominaisuuden, joten yhdessä nämä toimivat erittäin tehokkaasti käyttäjän seuraamista vastaan.

Firefoxin Total Cookie Protection jakaa keksit eri purkkeihin

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto