AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+ pian avautuva Star -osio saa myös eurooppalaista sisältöä

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 16.2.2021 18:07

Disney+ pian avautuva Star -osio saa myös eurooppalaista sisältöä Helmikuun loppupuolella Suomessakin Disney+ saa kylkeensä vihdoin myös aikuisille tarkoitettua sisältöä, kun Disney+:n alaosio, Star aukeaa.
Samalla yhtiö varautuu mahdollisuuteen, että EU:ssa pyörivä lakiesitys menee läpi, joka vaatii suoratoistopalveluilta tietyn määrän eurooppalaista sisältöä voidakseen toimia EU-alueella. Tähän liittyen Disney on julkistanut kymmenen uutta eurooppalaista sisältötilausta, jotka tulevat pääosin Star-palveluun. Mukana on mm. ranskalaisia sarjoja ja dokumentteja, italialainen mafiasarja The Good Mothers ja useampikin Disneylle tilattu saksalainen sarja. Tarkemmin uusista tilatuista eurooppalaisista sarjoista kertoo Variety artikkelissaan.
Netflix on toki onnistunut todistamaan mainiosti, että myös eurooppalaiselle laatusarjalle on kysyntää suoratoistopalveluissa: espanjalainen Rahapaja sekä saksalainen Dark ovat tästä mainiot esimerkit.

Starin avautuessa 23.2. Suomessa myös koko Disney+ -palvelun tilaus kallistuu. Tilaamalla Disney+ ennen 23.2. palvelun saa kuitenkin vielä vanhalla hinnalla eli 6,99e/kk - eli sekä Disney+ että Star maksavat tällöin yhteensä tuon hieman alle 7 euroa/kk. 23.2. uusien tilausten hinta nousee 8,99e/kk tasolle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto