AfterDawn: IT-alan uutiset

Redditin Super Bowl -mainos kuittaili tylysti Wall Streetille

Kirjoittaja AfterDawn @ 8.2.2021 11:05

Redditin Super Bowl -mainos kuittaili tylysti Wall Streetille

Nettikansan vessanseinä, Reddit, osti itselleen viime yönä pelatusta Super Bowl-tapahtumasta viiden sekunnin mittaisen mainosklipin.
Maailman kalleimmat mainossekunnit ovat perinteisesti aina Yhdysvaltain jenkkifutiksen loppuottelun Super Bowlin mainoskatkolla. Niin nytkin: 30 sekunnin mainospaikan hinnan arvioidaan maksaneen noin 5,5 miljoonaa dollaria eli noin 4,6 miljoonaa euroa.

Reddit käytti pienen vilahduksen TV-näkyvyydestään kuittailemalla sijoitusrahastoille ja sille, miten sen kanava /r/wallstreetbets onnistui nöyryyttämään maailman mahtavimman talousmahdin kassakirstun heiluttelijoita.

Suoraan asiaa ei mainita, mutta kovin kummoista rivien välistä lukemisen taitoa ei tähän vaadita, sillä mainoksen teksti alkaa:

Wow, this actually worked.

If you're reading this, it means our bet paid off.

Big game spots ar e expensive, so we couldn't buy a full one..


Alla koko viiden sekunnin mainos:

Aiheesra on luonnollisesti oma keskusteluketjunsa myös Redditissä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto