AfterDawn: IT-alan uutiset

Skullcandy julkaisi yhtiön ensimmäiset nappikuulokkeet taustamelun vaimennuksella

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 28.1.2021 09:00

Skullcandy julkaisi yhtiön ensimmäiset nappikuulokkeet taustamelun vaimennuksella Skullcandy on tänään esitellyt Suomeen uudet kuulokkeet. Kyseiset Indy ANC -nappikuulokkeet ovat yhtiön ensimmäiset tyyppiään, josta löytyy aktiivinen taustamelun vaimennus.
Yksi yhtiön suosituimmista kuulokemallistoista, Indy, saa uuden tulokkaan, joka tarjoaa ensimmäistä kertaa Skullcandyn langattomissa nappikuulokkeissa myös ANC:n eli aktiivisen taustamelun vaimennuksen.

Muun muassa AirPods Pro -kuulokkeista tuttu ominaisuus tuo mukanaan myös ympäröivien äänien läpiviennin, jonka avulla pystytään helposti kuulemaan vaikkapa junan kuulutukset tai keskustelu kuulokkeiden läpi.

Yhtiön mukaan kuulokkeet tarjoavat 19 tunnin akkukeston, personoidun ääniprofiilit sekä Tile-sovelluksella nappikuulokkeen paikannuksen sen hukkuessa. Skullcandy-sovelluksella pystytään lisäksi valitsemaan kolmesta eri kuuntelukokemuksesta.

Skullcandy Indy ANC -kuulokkeet ovat saatavilla yhtiön verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä 119,99 euron hintaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto