AfterDawn: IT-alan uutiset

Playstation 5 jyräsi ennätyksiä - Sonyn suurin konsolijulkaisu ikinä

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.11.2020 14:14

Playstation 5 jyräsi ennätyksiä - Sonyn suurin konsolijulkaisu ikinä

Playstation 5 tuli myyntiin viime viikolla ja varastot loppuivat käytännössä välittömästi, ympäri maailmaa. Nyt Sony on vahvistanut sen, minkä mediaakin seuraamalla saattoi arvioida.
Yhtiö on vahvistanut Twitterissä, että koronasyksyyn osunut Playstation 5 julkaisu oli Sonyn suurin konsolijulkaisu, ikinä, jos katsotaan myyntimääriä.

Sony on kertonut, että sillä ei ole omissa varastoissaan lainkaan PS5-konsoleita, joten kysyntää vastaamaan saadaan konsoleita sitä mukaa, kun tehtaat niitä saavat puskettua ulos. Yhtiö lupailee uusia isompia toimituksia viimeistään ennen vuodenvaihdetta.

Suomessakin verkkokaupat olivat pulassa PS5 julkaisun yhteydessä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto