Black Friday alkoi jo myös Telialla ja Powerilla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.11.2020 11:03

Black Friday alkoi jo myös Telialla ja Powerilla Black Fridayn viettäminen on jo lähtenyt käyntiin Suomessa, kun Gigantti ilmoitti viettävänsä sitä peräti 11 päivän ajan. Nyt joukkoon ovat liittyneet myös Power sekä Telia.
Telian Black Friday -kampanjointiin liittyy joka päivä vaihtuva päivätarjous, joka julkaistaan klo 10.00. Ensimmäisenä päivätarjouksena löytyy Huawein Nova 5T -puhelin, jota myydään 249 eurolla.

Muista tarjouksista esille voidaan tässä vaiheessa nostaa Jaybird Vista -kuulokkeet (99 euroa), Galaxy S20 5G (599 euroa), Astro C40 TR -ohjain (159 euroa) sekä Logitech G915 TKL Lightspeed Clicky -näppäimistö (179 euroa).

Kaikki Telian Black Friday -tarjoukset löydät täältä.

Powerin Black Friday puolestaan sisältää televisioita, kodinkoneita, kuulokkeita sekä puhelimia. Tarjouksessa on tällä hetkellä muun muassa Asus VG32VQ1B -pelinäyttö (299 euroa) sekä Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 -kuulokkeet (149 euroa).Powerin Black Friday -kampanja löytyy täältä.

Kaikkia Black Friday -tarjouksia voi puolestaan seurata kätevästi tällä hintavertailupalvelu Hintaoppaan sivulla.

Gigantin tarjoukset kävimme läpi jo aiemmin. Ne löydät tästä jutusta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto