AfterDawn: IT-alan uutiset

Neljä palvelua yhdistävä Apple One nyt saatavilla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 2.11.2020 21:00

Neljä palvelua yhdistävä Apple One nyt saatavilla

Applen kaiken yhdistävä Apple One -palvelu esiteltiin aiemmin tänä vuonna ja nyt palvelu on saatavilla. Suomessa One -paketti yhdistää neljä Applen kuukausimaksullista palvelua yhdeksi, edullisemmaksi vaihtoehdoksi.
Yhden hengen Apple One -tilaus maksaa Suomessa 14,95 euroa kuukaudessa, kun taas perhetilaus Apple One -paketille maksaa 19,95 euroa kuukaudessa. Yhden hengen tilaus säästää kuukaudessa 8 euroa ja perhetilaus puolestaan 10 euroa kuukaudessa. Apple Onea mahdollista on kokeilla ilmaiseksi niiden palveluiden osalta, joita ei ole vielä erikseen ilmaiseksi testannut.

Apple One -palvelun hinnat suomessa

Yhden hengen tilaukseen kuuluu Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ja 50 gigatavua Apple iCloud -tallennustilaa. Perhe-paketin voi jakaa viiden käyttäjän kesken ja se eroaa yhden hengen tilauksesta vain 200 gigatavun iCloud -tallennustilalla.
Maailmalla tulee myös pari muuta pakettia saataville, joihin kuuluvat News+ ja Fitness+ -palvelut.

Lisätietoa Apple Onesta saa täältä.

Apple One pakettiin kuuluu neljä palvelua

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto