Apple TV -sovellus saapuu Sonyn valikoiduille älytelevisioille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 15.10.2020 15:15

Apple TV -sovellus saapuu Sonyn valikoiduille älytelevisioille Sony Europe on kertonut Apple TV -sovelluksen saapumisesta valikoiduille älytelevisioille. Apple TV -sovellus on jo julkaistu Sonyn XH90-mallistolle ohjelmistopäivityksen muodossa ja tämän vuoden loppuun mennessä sovellus saapuu myös valikoiduille 2018 tv-malleille sekä useimmille vuoden 2019 ja 2020 malleille.
Apple TV -sovelluksen kautta pääsee käyttämään uutta Apple TV+ -videotilauspalvelu, joka tarjoaa monipuolisen määrän sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Palvelun valikoimiin lukeutuvat muun muassa The Banker, Beastie Boys Story, See ja Ted Lasso.

Lisäksi sovelluksen kautta voi selailla Apple TV -sovelluksen tarjontaa ostaakseen tai vuokratakseen katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta. Valikoidut Sonyn televisiot myös tukevat AirPlay 2:ta ja HomeKitiä. AirPlay 2:lla asiakkaat voivat kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhoneltaan, iPadiltaan tai Maciltään suoraan älytelevisiolleen.Aiemmin Apple TV -tuki on saapunut Samsungin ja LG:n älytelevisiolle.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto