AfterDawn: IT-alan uutiset

Google esitteli uuden Nest-termostaatin, joka tietää kun lähdet kotoa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 12.10.2020 19:45

Google esitteli uuden Nest-termostaatin, joka tietää kun lähdet kotoa Hakujätti Google on tänään esitellyt uuden älytermostaatin Nest-perheeseen. Uusi termostaatti sijoittuu Nestin edullisempaan päähän, mutta tarjoaa monet kalliimpien versioiden ominaisuuksista.
Uusi Nest-termostatti kantaa osuvasti nimeä Nest Thermostat ja vaikuttaa sijoittuvan kolme vuotta sitten esitellyn Nest Thermostat E:n saappaisiin. Sen hinta on tosin hieman halvempi ja designia on uudistettu.

Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattiset lämpötilan suositukset, ajastukset, lämmön automaatinen säätö yöllä ja uutena ominaisuutena Soli-teknologialla havaitaan, kun asukkaat lähtevät pois asunnosta, jolloin lämmitystä tai viilennystä voidaan hillitä automaattisesti.

Nest-termostaattien perusteena on käyttää energiaa mahdollisimman tehokkaasti, jolloin saavutetaan optimaalinen mukavuus ja pieni energialasku.

Googlen mukaan Energy Star -sertifioitu termostaatti voi pienentää lämmityskuluja 12 prosenttia ja viilennyskuluja 15 prosenttia. Laite osaa tunnistaa myös ongelmia HVAC-järjestelmissä ongelmia ja ilmoittaa siitä sovelluksen tai sähköpostin välityksellä.
Termostatti saapuu myyntiin alkun Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jossa hinta on maasta riippuen joko 130 Yhdysvaltain dollaria tai 180 Kanadan dollaria.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto