AfterDawn: IT-alan uutiset

Seuraavan konsolisukupolven pelit tulevat maksamaan 80 euroa

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 17.9.2020 16:24

Seuraavan konsolisukupolven pelit tulevat maksamaan 80 euroa

Näyttää siltä, että tulevan konsolisukupolven pelit tulevat jälleen kerran kallistumaan teknologian uudistumisen myötä.
Aiemmin sekä 2K Games että Activision ovat ilmoittaneet seuraavan sukupolven konsoleille - eli Playstation 5:lle, Xbox Series S:lle ja Xbox Series X:lle - julkaistavien pelien hintojen olevan Euroopassa 80 euroa. Vastaavasti Yhdysvalloissa hinnat tulevat olemaan 70 dollaria ja Iso-Britanniassa 70 puntaa.

Activisionin brändejä ovat mm. Call of Duty ja Tony Hawk's, 2K Gamesin taas Borderlands, NBA-pelit sekä WWE-pelit.

Nyt myös Sony on hypännyt samaan kelkkaan ja kertonut omien pelijulkaisujensa asettuvan niidenkin edellä mainittuun 80 euron hintatasoon, kun ne julkaistaan PS5:lle. Ainoastaan parin Sonyn julkaiseman pelin suhteen tähän on tulossa poikkeus: perusversio tulevasta Spider-Man: Miles Morales -pelistä tulee maksamaan PS5 julkaisuhetkellä 60 euroa ja Sackboy A Big Adventure 70 euroa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto