AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.9.2020 17:09 Kommentteja (1)

Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen, jonka kehitystiimi keskittyy suunnittelemaan kamera-, kuvantamis-, elektroniikka- ja langattoman verkon ratkaisuja. Tampereen tiimi kehittää erilaisia ratkaisuja yhteistyössä Microsoftin Redmondissa, Yhdysvalloissa sijaitsevan Devices-tiimin kanssa.
Tampereen tiimi koostuu alkuun 20 - 30 asiantuntijasta, ja rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Intelin Tampereen yksiköstä ja sen kamerakehityksestä vastaavana johtajana.

"Tampereelle perustettava tuotekehitysyksikkö on erinomainen vahvistus Microsoftin toimintoihin Suomessa. Suomalainen tuotekehitysosaaminen on maailman huippua, ja olen iloinen, että se näkyy jatkossa myös Surface-tuotteissamme", sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Microsoft Surfacen johtava tuotekehitysinsinööri Pavan Davuluri puolestaan sanoo tiedotteessa olevansa innoissaan, että Microsoft voi hyödyntää suomalaista huippuosaamista ja kehuu Suomen aina olleen innovaatioiden keskus.
Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

120.9.2020 18:59

Hieno uutinen kotimaiselle osaamiselle

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto