Sony järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden 16. syyskuuta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 13.9.2020 12:23

Sony järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden 16. syyskuuta Sony aikoo järjestää PlayStation 5 Showcase -tilaisuuden keskiviikkona 16. syyskuuta Suomen aikaa klo 23.00. Tilaisuutta voi seurata Twitchin ja YouTuben lähetyksen muodossa ja lähetyksen kerrotaan kestävän noin 40 minuuttia.
Lähetyksen tarjontaan kuuluvat etenkin tulevat PlayStation 5 -pelit, joita voi pelata heti konsolin julkaisun yhteydessä. PS5:n speksit ovat olleet jo hyvän aikaa tiedossa, mutta hintaa ei ole vielä paljastettu. Microsoft paljasti hiljattain Xbox Series X:n hinnan ja julkaisupäivän, joten monet odottavat Sonyn tekevän nyt samoin.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto