AfterDawn: IT-alan uutiset

MTV3 HD näkyy 1.9. alkaen Digitan antenni-tv-verkossa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 31.8.2020 17:16 Kommentteja (1)

MTV3 HD näkyy 1.9. alkaen Digitan antenni-tv-verkossa

Digitan antenni-tv-verkon HD-tarjonta laajenee, sillä 1.9.2020 alkaen MTV3 HD aloittaa lähetykset 90 prosentin väestöpeittoalueella. Kesäkuun alussa Ylen HD-kanavat alkoivat näkyä Digitan antenniverkossa koko Suomessa.
"On hienoa, että voimme jatkossa tarjota myös MTV3-kanavan monipuoliset, suomalaisten rakastamat ohjelmat ja sisällöt parhaalla katselulaadulla – 90 prosentin väestöpeittoalueella – antenni-tv-talouksissa ja kesäasunnoilla eri puolella Suomea", kertoo MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että MTV tuo Suomen suurimman kaupallisen tv-kanavan MTV3:n teräväpiirtona antenniverkkoomme. Tämä vauhdittaa entisestään antenni-tv-verkon HD-siirtymää", iloitsee Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

Teräväpiirtolähetysten katsominen edellyttää Antenna Ready HD -vastaanotinta, jonka kautta tv-katsoja saa käyttöönsä HD-palveluiden lisäksi myös kaikki tv-kanavilla olevat HybridiTV-palvelut. Digitan antenni-tv-verkossa olevien kanavien vastaanotto tapahtuu edelleen nykyisillä toimivilla UHF-vastaanottoantenneilla ja -järjestelmillä.
MTV3 HD:n lähetykset Digitan antenni-tv-verkossa käynnistyvät 1.9.2020 B-kanavanipussa kanavapaikalla 23.

MTV ja Digita lanseerasivat hiljattain C More Total suoratoisto ja AntenniTV -palvelun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.9.2020 06:19

Nyt jo. :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto