AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft vahvisti Xbox Series X:n julkaisuajankohdan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.8.2020 05:57

Microsoft vahvisti Xbox Series X:n julkaisuajankohdan Microsoft on paljastanut olevansa sitoutunut julkaisemaan uuden sukupolven Xbox Series X -pelikonsolin marraskuun aikana. Aiemmin ohjemistojätti on kertonut konsolin löytyvän kauppojen hyllyistä joulusesongin aikaan.
Julkaisuajankohtana marraskuu on otollinen, koska silloin kuluttajat alkavat hankkia joululahjoja ja rahapussien nyörit ovat muutenkin höllemmässä yleisen kulutushysterian takia. Tarkkaa päivämäärää Microsoft ei vielä halunnut paljastaa, mutta The Verge kertoo huhuista, joiden mukaan marraskuun ensimmäistä viikkoa on soviteltu Xbox Series X:n julkaisuun. Ajankohta ehtii kuitenkin vielä muuttua moneen kertaan ja koronapandemia tuo oman epävarmuuskertoimen soppaan.

Xbox One julkaistiin 22. marraskuuta 2013 ja Sonyn PlayStation 4:n myynti alkoi 29. marraskuuta. Vuoden 11. kuukausi oli siis jollain tapaa ennalta arvattavissa.
Microsoft lupaa Xbox Series X:lle olevan tulossa ainakin 50 uutta peliä heti julkaisussa. Valitettavasti yksi odotetuimmista peleistä eli Halo Infinite ilmestyy vasta vuoden 2021 puolella.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto