AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazon lähestyy Suomea – Uusi verkkokauppa avataan Ruotsiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.8.2020 17:08

Amazon lähestyy Suomea – Uusi verkkokauppa avataan Ruotsiin Verkkokauppajätti Amazon on vahvistanut aloittavansa verkkokaupan Ruotsissa. Nykyisellään Amazonilla on Pohjoismaissa AWS-pilvipalveluihin liittyvää liiketoimintaa, mutta varsinainen verkkokauppa ei ole laajentunut vielä Pohjois-Eurooppaan. Esimerkiksi suomalaiset ovat joutuneet tilaamaan ostoksia Amazonin Saksan verkkokaupasta.
Suomalaisittain kiinnostavin tieto lienee se, että onko Amazonin ajatuksena palvella Ruotsin verkkokaupan kautta myös suomalaisia tai muissa Pohjoismaissa asuvia kuluttajia. Amazon ei antanut tähän kysymykseen kuitenkaan vastausta. Vasta käytäntö näyttää millainen Amazon.se-verkkokauppa tulee olemaan. Tällä hetkellä osoite ohjaa Amazon.de-verkkokauppaan.

Verkkokaupan avaaminen tarkoittaa samalla sitä, että Amazon tuo tarvitsemansa logistiikan Ruotsiin. Uusi logistiikkakeskus on suunnitteilla Ekuriren-verkkolehden mukaan Tukholman lähellä sijaitsevaan Eskilstunaan. Logistiikassa Amazonin yhteistyökumppanina toimisi saksalainen Kuehne Nagel.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto