AfterDawn: IT-alan uutiset

Epic Games tarjoaa nyt kolme uutta peliä ilmaiseksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.7.2020 18:12

Epic Games tarjoaa nyt kolme uutta peliä ilmaiseksi

Epic Games on laittanut juuri pelikaupassaan tarjoukseen kolme peliä. Erityisesti jos edellinen tarjous meni juuri ohi, niin nyt aikaa pelien hakemiseen riittää, sillä tarjous loppuu vasta elokuun 6. päivä eli tasan viikon päästä.
Kolme ilmaispeliä ovat: Barony, 20XX sekä Superbrothers: Sword & Sworcery EP. Näistä ensimmäinen on Minecraftiltä näyttävä ensimmäisen persoonan roguelike-luolaseikkailu. Peli tarjoaa mm. yhteispelimoodin (co-op), erilaisia hahmoluokkia seksä luolaeditorin.

Baronyn tavoin 20XX on luokiteltu roguelike-peliksi, mutta tarjoaa enemmän toimintaa tasohyppelyn muodossa. Se muistuttaa enemmän Megamania kuin Minecraftia.

Kolmas ilmaispeli on puolestaan indie-seikkailupeli Superbrothers: Sword & Sworcery EP, jossa pelaaja astuu sotilasmunkin saappaisiin. Pixel art -tyylinen peli tarjoaa palkitun soundtrackin ja rentoa seikkailemista.Lataa pelit täältä:

Barony
20XX
Superbrothers: Sword & Sworcery EP

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto