AfterDawn: IT-alan uutiset

Plex lisäsi palveluunsa yli 80 ilmaista televisiokanavaa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.7.2020 11:55

Plex lisäsi palveluunsa yli 80 ilmaista televisiokanavaa Suoratoistoalusta Plex on lisännyt palveluunsa lisää ilmaista sisältöä yli 80 televisiokanavan muodossa. Näiden kanavien katselu onnistuu myös Suomessa.
Viime vuonna Suomeen saapunut Plex on tähän asti tarjonnut tuhansia ilmaisia elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Nyt sisältöön kuuluu myös yli 80 televisiokanavaa, joita voi katsella yli 220 maassa. Televisiokanavien tarjontaan kuuluu muun muassa urheilua, uutisia ja komediaa.

Palvelusta voi katsella muun muassa näitä kanavia: Reuters, Yahoo Finance, KidsFlix, IGN TV, Sports Grid, WeatherSpy ja Made in Hollywood. Varsinaisesti siis mistään suurista nimistä ei ole kyse, mutta eiköhän joukkoon mahdu jotakin mielenkiintoista.

Ohjelmia voi katsella Plexin sovelluksen kautta vaikkapa puhelimella, tabletilla, televisiolla sekä monilla muilla laitteilla.

Plexin TV-tarjontaan voi tutustua täällä.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto