Päivän diili: Ainoa täydet 5 tähteä saanut roboimuri hurjassa alessa

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 29.6.2020 23:41

Päivän diili: Ainoa täydet 5 tähteä saanut roboimuri hurjassa alessa Olemme viime vuosina arvostelleet pitkän kaavan kautta vinon pinon robotti-imureita, mutta ainoastaan yksi testaamistamme roboimureista on saanut arvosteluissamme täydet viisi tähteä. Kyseinen malli on iRobot-yhtiön edellinen lippulaivamalli, eli Roomba i7+, jota kehuimme arvostelussamme käytännössä virheettömäksi suoritukseksi omalla alallaan.
Nyt tuon "lähes täydellisen" robotti-imurin pikkusiskon, Roomba i7:n saa omakseen todella hurjalla alennuksella, sillä sitä myydään tätä kirjoittaessa alle 500 eurolla. Aiemmin kyseinen malli on maksanut hintahistorian mukaan 799 euroa, joten alennus on melkoinen.

Roomba i7 on siis täsmälleen sama tuote kuin arvostelemamme Roomba i7+, kuten arvostelussamme mainitsimmekin. Ainoana erona "isoveljeensä" on se, että Roomba i7 ei osaa itsestään tyhjentää pölysäiliötään. Kaikilta muilta osin, arvostelussame antamat kehut pätevät - mainitsimme plussapuoliksi mm. seuraavat seikat:
  • loistava siivoustulos koville lattiapinnoille
  • ainoa testaamamme robotti, joka selviytyy käytännössä kaikista esteistä, eikä vaadi asunnon virittämistä siivouskuntoon
  • kartat, huonekohtainen siivous ja alueiden rajaus
  • selkeä suomenkielinen käyttöliittymä
  • osaa jatkaa siivousta akun tyhjentymisen ja uudelleenlatauksen jälkeen
  • puhdistaa lemmikkien karvat tehokkaasti

Käytännössä ainoana moitteena Roomba i7/i7+:lle mainitsimme sen korkean hinnan, joka oli arvosteluhetkellä lähes 1400 euroa. Joten sama laite, vaikkakin ilman Clean Base -lisäosaa, alle 500 eurolla on todella edullinen tarjous.

Diili löytyy täältä:

Roomba i7 robotti-imuri, 499 euroa


Kuten aina, olemme löytäneet tarjouksen netin syövereistä, emmekä tiedä kauanko tarjous on voimassa tai kuinka paljon jälleenmyyjällä on tuotetta varastossa.

Alla vielä video Roombassta tositoimissa:


Roomba i7/i7+ siivoamassa


Jos roboimurit kiinnostavat muutenkin, suosittelemme tutustumaan kaikkiin robotti-imureiden arvosteluihimme, joita olemme vuosien saatossa tehneet. Arvostelumme ovat pitkän kaavan kautta tehtyjä - testaamme kutakin laitetta vähintään 2kk ajan ennen tuomion julistamista.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto