AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+ -suoratoistopalvelu saapuu Suomeen 15. syyskuuta - hinta 6,99 euroa kuukaudessa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 23.6.2020 14:08

Disney+ -suoratoistopalvelu saapuu Suomeen 15. syyskuuta - hinta 6,99 euroa kuukaudessa

Disney+ -suoratoistopalvelun saapumisesta Pohjoismaihin on tiedetty tapahtuvan. Nyt saapuminen on vahvistettu, sillä palvelu avataan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Portugalissa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa 15. syyskuuta.
Disney+:n valikoimaan kuuluu yli 1 000 elokuvaa, sarjaa ja Disney+ Originals -tuotantoa. Palvelussa esitetään Disneyn ja Star Warsin tuotantojen lisäksi Pixarin, Marvelin ja National Geographicin sisältöjä.

Sisältöä voi ladata laitteelle ja ohjelmia voi katsella neljältä eri laitteelta samanaikaisesti. Elokuvia ja sarjoja voi katsella puhelimilla, konsoleilla, älytelevisiolla sekä esimerkiksi Chromecastin välityksellä.

Disney+ -suoratoistopalvelun hinta Suomessa on 6,99 euroa kuukaudessa tai vuositilauksena 69,99 euroa.
Lisätietoa palvelusta saa tästä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto