AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 5:n julkistus lykkääntyy – Syynä Yhdysvaltojen mielenosoitukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.6.2020 06:10

PlayStation 5:n julkistus lykkääntyy – Syynä Yhdysvaltojen mielenosoitukset

Sonyn oli tarkoitus esitellä uuden sukupolven pelikonsolinsa 4. kesäkuuta, mutta Yhdysvalloissa leimahtaneiden mielenosoitusten takia pelijätti kokee, ettei nyt ole sopiva aika ilakoida uusilla laitteilla. Julkaisutilaisuutta on päätetty siirtää, mutta uutta päivämäärää ei ole annettu.
Tilaisuudessa oli tarkoitus esitellä PlayStation 5 pelikonsolille julkaistavia pelejä sekä esitellä todellista pelaamista konsolilla. Sonyn tarkoituksena on saada pelikonsoli markkinoille tämän vuoden loppuun mennessä.

Sonyn lisäksi myös EA ja Google ovat päättäneet pidättäytyä julkistuksilta mielenosoitusten aikana. Googlen oli tarkoitus esitellä Android 11:tä kesäkuun 3. päivänä, mutta yhtiön mukaan nyt ei ole sopiva hetki juhlia. Uutta päivämäärää ei ole Sonyn tapaan vielä annettu.

Mielenosoitukset käynnistyivät Yhdysvalloissa sen jälkeen kun poliisi surmasi tummaihoisen miehen Minnesotassa rajuin ottein.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto