Razer julkaisi Opus -vastamelukuulokkeet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.5.2020 17:42

Razer julkaisi Opus -vastamelukuulokkeet Tietokoneen oheislaitteiden valmistajana tunnettu Razer on julkaissut uudet Opus over-ear -vastamelukuulokkeet, joilla Razer haastaa muun muassa Sonyn ja Bosen.
Vastamelutoiminnosta vastaa kuulokkeisiin sijoitetut neljä mikrofonia ja puheluita varten käytetään kahta mikrofonia. Vastamelun kanssa kuulokkeiden akunkeston luvataan yltävän jopa 25 tuntiin.

Äänenlaadun kerrotaan olevan hyvällä tasolla ja ne ovatkin ansainneet THX-sertifikaatin. Ääntä tuottavat 40 mm:n elementit ja niiden taajuusvaste 20 Hz - 20 kHz. Opus-sovelluksella voi ääntä mukauttaa haluamakseen.

Langattomasta yhteydestä vastaa Bluetooth 4.2 ja langallisesti voi musiikkia kuunnella 3.5 mm:n liitännän välityksellä. Akun lataaminen tapahtuu USB-C -liitännän välityksellä. Kuulokkeissa löytyy painikkeita, joilla voi laittaa vastamelun pois päältä ja päälle sekä säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeet myös tunnistavat, kun ne otetaan pois päältä, jolloin toistettava musiikki pysähtyy ja jatkuu jälleen automaattisesti, kun kuulokkeet puetaan päälle.Opus kuulokkeiden painikkeet
opus kuulokkeet sivulta kuvattuna

Kuulokkeet painavat 265 grammaa ja ne voidaan taittaa kokoon kuljettamista varten. Mukana toimitetaan myös kotelo kuljettamista ja säilömistä varten.

Razer Opus -kuulokkeiden suositushinta on 209.99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla Razerin verkkokaupasta ja lisäksi ne tulevat saataville valikoiduille jälleenmyyjille Euroopassa. Värivaihtoehdot ovat musta ja sininen.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: kuulokkeet Razer
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note 20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti
Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa (3.6.2020 17:47)
Samsung on kertonut Odyssey -sarjan G9 ja G7 -pelinäyttöjen saapumisesta Suomeen. Näytöt käyttävät 1000R-kaarevuudella varustettua paneelia, joka toimii 240 hertsin virkistystaajuudella. ....

Uutisarkisto