AfterDawn: IT-alan uutiset

Razer julkaisi Opus -vastamelukuulokkeet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.5.2020 17:42

Razer julkaisi Opus -vastamelukuulokkeet Tietokoneen oheislaitteiden valmistajana tunnettu Razer on julkaissut uudet Opus over-ear -vastamelukuulokkeet, joilla Razer haastaa muun muassa Sonyn ja Bosen.
Vastamelutoiminnosta vastaa kuulokkeisiin sijoitetut neljä mikrofonia ja puheluita varten käytetään kahta mikrofonia. Vastamelun kanssa kuulokkeiden akunkeston luvataan yltävän jopa 25 tuntiin.

Äänenlaadun kerrotaan olevan hyvällä tasolla ja ne ovatkin ansainneet THX-sertifikaatin. Ääntä tuottavat 40 mm:n elementit ja niiden taajuusvaste 20 Hz - 20 kHz. Opus-sovelluksella voi ääntä mukauttaa haluamakseen.

Langattomasta yhteydestä vastaa Bluetooth 4.2 ja langallisesti voi musiikkia kuunnella 3.5 mm:n liitännän välityksellä. Akun lataaminen tapahtuu USB-C -liitännän välityksellä. Kuulokkeissa löytyy painikkeita, joilla voi laittaa vastamelun pois päältä ja päälle sekä säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeet myös tunnistavat, kun ne otetaan pois päältä, jolloin toistettava musiikki pysähtyy ja jatkuu jälleen automaattisesti, kun kuulokkeet puetaan päälle.
Opus kuulokkeiden painikkeet
opus kuulokkeet sivulta kuvattuna

Kuulokkeet painavat 265 grammaa ja ne voidaan taittaa kokoon kuljettamista varten. Mukana toimitetaan myös kotelo kuljettamista ja säilömistä varten.

Razer Opus -kuulokkeiden suositushinta on 209.99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla Razerin verkkokaupasta ja lisäksi ne tulevat saataville valikoiduille jälleenmyyjille Euroopassa. Värivaihtoehdot ovat musta ja sininen.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: kuulokkeet Razer
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto