Minecraft rikkoi hurjan rajapyykin liki kymmenen vuotta julkaisun jälkeen, paljasti uuden logon

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.5.2020 18:54

Minecraft rikkoi hurjan rajapyykin liki kymmenen vuotta julkaisun jälkeen, paljasti uuden logon Kymmenen vuotta sitten Markus "Notch" Perssonin toimesta perustettu pelistudio Mojang loi huippusuositun Minecraft-pelin ja julkaisi sen 2011. Nykyisin Microsoftin omistama peli on kerännyt vuosien varrella valtavan määrän pelaajia ja myynti jatkuu kovana edelleen.
Minecraft juhlii nyt peräti 200 miljoonan pelin rajapyykkiä. Perspektiiviä suoritukseen antaa se, että maailman pelimyyntitilastojen kakkosena olevan GTA V -pelin 120 miljoonaa meni rikki jo vuonna 2017, kolme vuotta Microsoftin oston jälkeen, ja takana on myös legendaarinen Tetris puolet Minecraftiä pienemmällä saaliilla, 100 miljoonalla.

Pelin kehitys on jatkunut myös vuosien ajan ja aivan hiljattain grafiikkoja on uudistettu mm. uudella säteenjäljitystekniikalla.

Viime vuoden lopulla yhtiön toimitusjohtaja puolestaan kertoi, että Minecraftin tilanne on parempi kuin koskaan.Mojang tunnetaan nyt myös uudella nimellä Mojang Studios, joka yhdistää studiot, ml. Microsoftin kotiseutujen Redmondin studion ja Tukholman studion, yhden nimikkeen alle. 200 miljoonan myydyn pelin kunniaksi Mojang Studios sai myös uuden logon, joka nähdään yllä ja esitellään alla olevalla videolla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note 20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti
Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa (3.6.2020 17:47)
Samsung on kertonut Odyssey -sarjan G9 ja G7 -pelinäyttöjen saapumisesta Suomeen. Näytöt käyttävät 1000R-kaarevuudella varustettua paneelia, joka toimii 240 hertsin virkistystaajuudella. ....

Uutisarkisto