Sony julkaisi 200 euron täysin langattomat WF-SP800N -urheilukuulokkeet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 7.5.2020 11:07

Sony julkaisi 200 euron täysin langattomat WF-SP800N -urheilukuulokkeet Sony vahvistaa täysin langattomien kuulokkeiden osastoa uusilla WF-SP800N -urheilukuulokkeilla. Näiden kuulokkeiden suositushinta on 200 euroa ja ne tulevat saataville heinäkuussa 2020. Sony julkaisi hiljattain myös täysin langattomat WF-XB700 -nappikuulokkeet.
WF-SP800N -urheilukuulokkeet on suunniteltu enemmän aktiiviseen elämäntyyliin. Kuulokkeiden IP55-luokitus tarkoittaa, että roiskeet, hiki ja pöly eivät estä kuuntelua tai harjoittelua. Ne voi jopa pestä tarvittaessa. Kuulokkeiden luvataan pysyvän korvissa jämäkästi juostessa sekä luonnossa että matolla kolmiulotteisen kaarevan muotoilun ansiosta.

WF-SP800N -kuulokkeissa on digitaalinen melunvaimennus sekä Ambient Sound -tila. Melunvaimennuksen kanssa kuulokkeiden luvataan tarjoavan kuunteluaikaa 9 tuntia ja toiset 9 tuntia saadaan kotelon avulla. Ilman melunvaimennusta kuunteluajan luvataan yltävän jopa 26 tuntiin. 10 minuutin lataus tarjoaa jopa 60 minuuttia toistoaikaa.WF-SP800N kuulokkeet ja niiden kotelo

Kuulokkeissa on kosketusalusta, jonka avulla saa esimerkiksi melunvaimennuksen saa käyttöön ja pois käytöstä. Lisäksi kosketuksella voi vaihtaa kappaletta. Musiikin voi myös hiljentää kokonaan asettamalla sormen vasemmanpuoleiselle kuulokkeelle.Kuulokkeet lakkaavat toistamasta musiikkia heti kun ne otetaan pois korvista eli kuuntelun tauottamiseksi riittää, kun toisen ottaa pois korvasta. Musiikin kuuntelu jatkuu heti, kun sen asettaa taas paikalleen. Kuulokkeita voi käyttää myös handsfree-puheluissa. Käyttö on mahdollista kuuloke kerrallaan toisen ollessa latauksessa. Kuulokkeissa on Advanced Adaptive Sound Control -ominaisuus, joka automaattisesti tunnistaa mitä kuuntelija on tekemässä ja missä hän sijaitsee ja sitten mukauttaa asetukset ympäristöön sopiviksi. Asetuksia voi hallita Sonyn Headphones Connect -sovelluksella.

Lisätietoa kuulokkeista saa tästä.

Sony WF-SP800N -kuulokkeet saapuvat kauppoihin neljässä värissä (musta, valkoinen ja sininen) heinäkuussa 2020 ja niiden suositushinta on 200 euroa.

siniset WF-SP800N kuulokkeet
valkoiset WF-SP800N kuulokkeetLue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa (3.6.2020 19:30)
Koronapandemian voimalla maailman tietoisuuteen noussut videopuhelupalvelu Zoom on ilmoittanut lisäävänsä puheluihin end-to-end-salauksen. Valitettavasti parannettu salaus tulee vain maksaville käyttäjille. ....
Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti

Uutisarkisto