AfterDawn: IT-alan uutiset

Applelta tulossa tänä vuonna kahdet kuulokkeet – Sisältävät kustomoivia elementtejä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.4.2020 19:34

Applelta tulossa tänä vuonna kahdet kuulokkeet – Sisältävät kustomoivia elementtejä Applen tarkoituksena on julkaista myöhemmin tänä vuonna kookkaat over-ear-tyyppiset kuulokkeet. Uutistoimisto Bloombergin lähteen mukaan kuulokkeita olisi tulossa kahtena eri variaationa, mutta sen lisäksi kuulokkeissa olisi irrotettavia komponentteja, minkä ansiosta niitä voisi kustomoida omaan tyyliin sopiviksi.
Bloombergin mukaan korvien päälle tulevat kuulokekuppien pehmusteet ja pään yli menevä sanka kiinnittyvät kuulokkeiden runkoon magneettisest, joten käyttäjän on helppo vaihdella niitä mieluisiin malleihin. Kustomoituvuudella haetaan samankaltaista after sale -myyntiä kuin esimerkiksi Apple Watchin hihnojen kanssa on tehty.

Julkaistavat kuulokkeet tulevat myyntiin kahtena versiona. Premium-tyyppisessä mallissa käytetään nahkamaista materiaalia, kun taas aktiivisille liikkujille on tulossa hengittävällä kankaalla varustetut kuulokkeet. Prototyyppikuulokkeeiden sanotaan olevan ulkoasultaan retromaiset. Ovaalit kupit yhdistyvät toisiinsa ohuiden metallisankojen välityksellä. Sangat alkavat kuppien päistä, kun monesti sanka liittyy kuppien ulkopintaan.
Kuulokkeisiin tulee luonnollisesti AirPods Pro -nappikuulokkeista tutut teknologiat, joten kuulokkeilla voi käyttää esimerkiksi Siriä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto