Minecraftin grafiikat uudistuvat – Säteenjäljitysteknologia tuo mukanaan realistisemman valaistuksen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 14.4.2020 18:11

Minecraftin grafiikat uudistuvat – Säteenjäljitysteknologia tuo mukanaan realistisemman valaistuksen Minecraftin suola on sen karkeassa pikseligrafiikassa, mutta se ei estä sitä kulkemassa grafiikkateknologian aallonharjalla. Mojang Studios aikoo nimittäin julkaista huhtikuun 16. päivänä Minecraftin tutusta yksinpelistä säteenjäljitysteknologiaa hyödyntävän version.
Peliä on kehitetty pitkään Nvidian kanssa, mutta nyt graafisesti aiempaa realistisempi Minecraft alkaa olla valmis pelaajien beta-käyttöön. Pelissä hyödynnetään valon laskennallista simulointia eri materiaaleissa heijastusten, valaistuksen ja varjojen kanssa. Peliin sisältyy myös säteenjäljityksen hyötyjä demoavia uusia maailmoja, kuten Aquatic Adventure, Imagination Island ja Neon District.

Vaikka grafiikoissa pyritään aiempaa enemmän realistisempaan ilmeeseen, ei pelin pikselimäinen ote ole häviämässä mihinkään.

Säteenjäljitys julkaistaan Minecraftin Windows 10 -peliin. Lienee vain ajan kysymys koska ominaisuus löytyy myös Xbox-pelistä, sillä Xbox Series X tulee sisältämään myös tuen säteenjäljitykselle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa (3.6.2020 19:30)
Koronapandemian voimalla maailman tietoisuuteen noussut videopuhelupalvelu Zoom on ilmoittanut lisäävänsä puheluihin end-to-end-salauksen. Valitettavasti parannettu salaus tulee vain maksaville käyttäjille. ....
Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti

Uutisarkisto