AfterDawn: IT-alan uutiset

Elisa Viihteen elokuvia ja sarjoja voi katsoa maksutta pääsiäisen ajan

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 10.4.2020 18:58

Elisa Viihteen elokuvia ja sarjoja voi katsoa maksutta pääsiäisen ajan Elisa tarjoaa mahdollisuuden katsoa Viihteen kotimaisia elokuvia sekä alkuperäissarjoja maksutta ja ilman sitoumuksia.
"Elämme poikkeuksellista aikaa, ja tämä on meille hyvä mahdollisuus osoittaa, miten rakennamme digitalisaatiolla kestävää tulevaisuutta. Haluamme omalta osaltamme auttaa ihmisiä sopeutumaan tilanteeseen, jossa parhaillaan elämme", Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kertoo.

"Haluamme toivottaa suomalaisiin koteihin Pääsiäisiloa poikkeuksellisesta ajasta huolimatta ja tarjoamme siksi suosittuja alkuperäissarjojamme sekä valikoiman elokuvia katsottaviksi maksutta", Mattila toteaa.

Valikoima Elisa Viihteen alkuperäissarjojen tuotantokausia sekä elokuvia on katsottavissa Elisa Viihde Vuokraamossa veloituksetta pääsiäisviikonlopun ajan, 9.‒13.4. Sisältöjen katselu ei edellytä Elisan tai Elisa Viihteen asiakkuutta eikä sido mihinkään.

Sisältöä pääsee katsomaan tästä. Elokuvien ja sarjojen katsominen onnistuu selaimella, puhelimella tai vaikkapa Chromecastin välityksellä.
Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto